Nieuwe seizoen

SPECIALE INFORMATIE (vanwege coronapandemie): een cursus fysiek op locatie en/of online

Het afgelopen cursusjaar is de TVG cursus in het begin voor het grootste deel op locatie gegeven om daarna, vanwege de verhevigde coronapandemie, volledig online te eindigen. Deze overgang is over het algemeen goed verlopen. Alle cursisten en docenten zijn tot volle tevredenheid meegegaan in deze aangepaste werkwijze. Wij hopen dat de cursus 2021 – 2022 weer volledig op locatie gegeven kan worden. Is dat eind augustus nog niet het geval, dan beginnen we online (via het vergadersysteem ZOOM) en gaan we later over naar de cursuslocatie. Vanwege de recente positieve online ervaringen willen we echter ook dat een beperkt aantal cursisten de komende cursus blijvend online kunnen deelnemen, dus ook los van corona. Het gaat dan om cursisten die problemen ervaren met hun mobiliteit, ofwel vanwege hun fysieke gesteldheid ofwel vanwege de grote afstand – en dus de relatief lange reistijd en/of hoge reiskosten – naar Amsterdam. Besluit u de cursus online te gaan volgen, dan moet u er wel rekening mee houden dat de cursus in de eerste plaats gegeven wordt aan de cursisten die op locatie in Amsterdam aanwezig zijn. U kunt wel vragen stellen via de chat-functie binnen Zoom. Maar de beantwoording van de vragen kan pas aan het einde van de les plaatsvinden.

Samenvattend:

  • Zijn er bij de start van de cursus op 31 augustus nog steeds corona-maatregelen van kracht, dan begint de cursus voor alle cursisten online. Deze situatie blijft bestaan totdat we weer vrij kunnen reizen met het openbaar vervoer;
  • Daarna wordt de cursus op locatie gegeven in kerkgebouw De Bron in Amsterdam – Watergraafsmeer (vanaf 4 januari 2022 en uiteraard voor zover de corona dit toelaat). Voor een beperkt aantal cursisten bestaat echter de mogelijkheid om de cursus ook dan nog online te volgen.